Het huidige probleem 
Fashion is een wegwerp product geworden door de constante vraag naar nieuwe trends en items. Het werkt een traditioneel systeem van kopen - gebruiken - wegdoen in de hand. Bij The Community of Closets willen we dit niet. Wij vinden dat kopen niet de standaard hoeft te zijn en stimuleren consumenten om bewust fashion te kopen of te gaan huren. Zo minimaliseren we onze impact op het milieu. 

Duurzame fashion is duur en daardoor niet voor iedereen toegankelijk. Dit willen we wel daarom bieden we de optie om items te huren. Met deze mogelijkheid stimuleren we bewuste keuzes in fashion en kunnen we de interesse in duurzame fashion verbreden.

De oplossing 
Onze oplossing hiervoor is het aanbieden van duurzame merken die je kunt kopen of huren. Zo kan je nog steeds genieten van de laatste fashion trends zonder teveel te betalen of het milieu te belasten. 

De merken die wij aanbieden, vind je in het menu onder onze samenwerkingen. Hier vind je ook hun missie op het gebied van duurzaamheid.

Onze community van gelijkgestemde en ondernemende bedrijven en individuen, delen meer dan hun fashion. Zij maken elke dag de wereld een klein beetje beter door hun liefde voor kleding te delen.

Onze miesse
Fashion Made Accessible; een duurzame keuze voor iedereen. 

Onze visie 
Door het toegankelijk maken van duurzame fashion voor iedereen, creëren we bewust koopgedrag en stimuleren we de deeleconomie; goed voor het milieu en je portemonnee. 

Wie wij zijn
The Community of Closets (kvk 82558620) zet zich in voor een duurzame toekomst. Dit doen we door duurzame fashion te verkopen en te verhuren. Op deze manier maken we duurzame fashion voor iedereen toegankelijk.